Veel energie, 14 jaar ervaring en passie voor strakke projecten maakt ons uniek.

Wij zien onszelf niet als een standaard marketing/development bureau dat, na akkoord op de offerte, stilletjes aan de slag gaat en na de beoogde doorlooptijd het gevraagde project oplevert. Om projecten succesvol te laten verlopen vinden wij het belangrijk om gaandeweg de ontwikkeling intensief contact te onderhouden. Niet alleen om de voortgang te bespreken, maar vooral ook om mooie kansen en ideeën te bespreken om maximale waarde uit onze gezamenlijke inspanning te halen. Sterker nog; nadat onze samenwerking van start gaat voelen we ons eerlijk gezegd een beetje onderdeel van jullie organisatie. 

Voordat wij starten met een project willen wij graag eerst alles weten over de doelen. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden, helemaal in het kader van webdevelopment. Technische afhankelijkheden, toekomstige functionaliteiten, bestaande systemen en type organisatie zijn factoren die een sterke invloed hebben op de opzet van een development project.

Werkwijze

Onze werkwijze is niet in één verhaal te bevangen, ieder project vraagt om een unieke aanpak om het gewenste doel te bereiken. Echter zijn in al onze projecten bepaalde kernelementen terug te zien, deze kernelementen vormen onze toolbox:

Verkenning.

In de verkenning proberen wij zo veel mogelijk informatie te verzamelen over het project zodat wij gedegen adviezen kunnen geven over bijvoorbeeld maatwerk vs. bestaande frameworks. Op basis van het karakter van het project kunnen wij onze rol nauwkeurig bepalen waardoor de juiste samenwerking zal ontstaan.

Verkenning.

Concept.

Nadat de doelen zijn gesteld gaan wij aan de slag met een concept. De presentatie van het concept zal invulling geven hoe wij samen het gewenste doel gaan bereiken. Meer omzet, meer bezoekers, hogere conversie, betere efficiëntie en procesoptimalisatie? Deze vertrekpunten geven vorm aan onze digitale oplossing.

Ontwerp.

Ongeacht hoe technisch vernuft een oplossing in elkaar zit. Een strak design en intuïtieve gebruikerservaring is wat ons betreft essentieel. Dit gedeelte van het project is immers de tastbare schil waarmee de gebruiker, klant of medewerker interacteert. Door veel aandacht te geven aan de gebruiker ontstaan systemen die niet alleen fraai ogen, maar ook prettig in gebruik zijn. Dit heet “user centric design”. De applicatie wordt afgestemd op de wensen van de gebruiker, in plaats van dat de gebruiker zich moet afstemmen op de wensen van het ontwerp.

Ontwerp.

Realisatie.

Voor de realisatie van kleine compacte websites hanteren wij strakke deadlines en tussentijdse meekijk momenten om de voortgang te presenteren. Betreft het een complexe webapplicatie, Saas oplossing of dynamische website? Dan werken wij volgens de SCRUM methodologie. Deze software ontwikkelingsmethode stelt ons in staat om op een iteratieve wijze maximale flexibiliteit en efficiëntie toe te passen op grotere projecten.

Support.

Na de oplevering van onze digitale oplossing bieden wij volledige support voor het optimaal gebruik te kunnen maken van onze ontwikkeling. Daarnaast is het belangrijk om projecten te onderhouden en tussentijdse updates te doen zodat de gebruiker te allen tijde kan rekenen op feilloos werkende producten en systemen.

Support.

Doorontwikkeling.

Een website, webapplicatie of maatwerk oplossing is zelden ooit “af”. Er zijn altijd digitale mogelijkheden om de commerciële activiteit verder aan te scherpen, of nog meer efficiëntie in te bouwen door automatisering van processen toe te passen. Al onze projecten worden dusdanig flexibel opgebouwd dat er altijd een mogelijkheid is om verder te bouwen.

Tegenwoordig worden veel systemen aan elkaar gekoppeld door middel van API’s (application programming interace). Door deze slimme communicatiemogelijkheden kunnen ondernemingen tegenwoordig veel zaken volledig automatiseren wat zorgt voor ontzorging.

Dit is wat ons drijft..

Naast de toolbox van werkwijze elementen zijn bij ons nog een aantal andere ingrediënten duidelijk zichtbaar. Je zou ze waardes kunnen noemen.

Creativiteit

Binnen de lijntjes tekenen doen wij simpelweg niet. Gezien het feit dat wij graag maatwerk leveren zijn de mogelijkheden eindeloos. Creativiteit stelt ons in staat om ons goed in te leven in de klant/ gebruiker waardoor de oplossingen verfrissend, passend en innovatief zijn.

Perfectionisme

Zaken perfect opleveren, eigenlijk nog beter dan dat men had verwacht.. daar ligt voor ons het plezier. Een opdracht afbakenen is belangrijk, maar een opdracht overtreffen zorgt voor langdurige klantrelaties.

Gedrevenheid

Wij deinzen niet terug van een complex project of een technische uitdaging. Onze gedrevenheid helpt ons het verschil te maken voor de opdrachtgever. Wij gaan net dat stukje verder dan de gemiddelde agency. Het overwinnen van weerstand maakt het resultaat des te mooier.

Plezier

“If you love what you do, you’ll never have to work a day in your life”. De plezier in ons werk is duidelijk merkbaar. Wees dan ook niet verbaasd als er op zaterdagavond tegen middernacht nog een mail voorbij komt met een nieuw idee of interessante gedachte.

Aandacht

Voor al onze projecten hebben wij volledige aandacht. Iedere oplevering heeft dezelfde kwaliteitsstandaard, ongeacht de grootte of vorm van het project. Aandacht en overzicht zorgt tevens voor het vroegtijdig herkennen van kansen en mogelijkheden, twee zaken die wij zelden onbenut laten.

Transparantie

Wij vinden het prettig om klanten mee te nemen in de keuzes die wij maken. Voor iedere oplossing zijn er tal van mogelijkheden te bedenken, toch willen juist die keuze maken die naadloos aansluit bij de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Wij maken graag kennis

Heb je een interessante uitdaging en wil je graag een keer sparren over een nieuw project? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn meer dan enthousiast om kennis te maken.