Cases

Ieder project heeft zijn eigen karakter. Ongeacht de omvang, technische complexiteit of branche… wij proberen van iedere opdracht iets bijzonders te maken.

Ter Harmsel Badkamers

Ter Harmsel Badkamers in Rijssen is de specialist wanneer het gaat om het toepassing van de nieuwste badkamertrends. De vernieuwde website geeft een beter overzicht van de mogelijkheden en service.

Bekijk project

Smeets Airco Installatietechniek

De dienstverlening van Smeets Installaties staan voor kwaliteit. De nieuwe website van Smeets straalt dit uit door een duidelijke en intuïtieve gebruikerservaring.

Bekijk project

Totaalklimaat

Totaalklimaat is een breed georiënteerd installatiebedrijf actief in de regio Amsterdam. Voor hen bouwden wij een fraaie website op basis van WordPress.

Bekijk project

Bad in Beeld

Voor de vestigingen van Bad in Beeld bouwden wij websites voor de lokale franchisenemers zodat de bezoeker zichzelf goed kan informeren over de nieuwste badkamer trends.

Bekijk project

Denteck

Denteck produceert vele verschillende soorten alcohol voor onder andere de medische industrie. Voor hen bouwden wij een nieuwe website die aansluit bij de vernieuwde huisstijl voor een professionele uitstraling.

Bekijk project

Stigas Nederland

Stigas keert jaarlijks de Stigas Gezond en Vitaal werken prijs uit voor de ondernemer met de fijnste werkomstandigheden. Om de stemming mogelijk te maken bouwden wij een custom stemming module.

Bekijk project

Schildersbedrijf de Schipper

Vakmanschap en passie voor het afleveren van mooie projecten. Voor Schildersbedrijf de Schipper uit voorschoten bouwden wij een nieuwe Wordrpess website.

Bekijk project

De School

De School is een innovatie onderwijsinstelling waarbij het kind centraal staat. Om de hoeveelheid informatie duidelijk in te delen was een duidelijke sitenavigatie essentieel.

Bekijk project

Regn

Ofrio

Spirotech

Baderie

Voor meerdere vestigingen van Baderie bouwden wij fraaie websites om consumenten goed te informeren over de vele mogelijkheden bij een badkamer renovatie.

Bekijk project

Ketelparq

Cheapassbikes

Met deze maatwerk Laravel applicatie kunnen de magazijnmedewerkers nieuwe fietsen inslaan, beoordelen en direct voorzien van een plaatsing op de webshop.

#inprogress

Van Trigt installaties

Voor Van Trigt Installaties bouwde wij een informatie website met goede vindbaarheid om nog meer consumenten in contact te brengen met de betere installateur uit de regio Zwijndrecht.

Bekijk project

Kastol Groothandel

Voor de technische groothandel Kastol bouwde wij een maatwerk webshop. De shop staat door middel van API’s rechtstreeks in verbinding met de backoffice applicatie voor het ophalen van artikeldata, prijzen etc.

Bekijk project

Pompendiscounter

Krachtmeesters

Krachtmeesters uit Haarlem is een innovatief sportconcept waarbij je volledig wordt begeleid van beginnende sporter naar atleet. Wij bouwde de website voor deze sportieve gasten.

Bekijk project

Industria Techniek

Een sterke informatieve website voor de duurzaamheids installateur uit Alphen aan den Rijn helpt klanten goed op weg bij het selecteren van de juiste CV installatie.

Bekijk project

InstalCenter

InstalCenter is een installatie franchise met vestigingen door het hele land. Voor de lokale vestigingen bouwden wij intuitive websites om klanten verder te helpen met een installatie klus.

Bekijk project

Wij maken graag kennis

Heb je een interessante uitdaging en wil je graag een keer sparren over een nieuw project? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn meer dan enthousiast om kennis te maken.